lauantai 19. maaliskuuta 2016

Jauheliha-pekonivuoka

Tätä kokkailin viikko sitten ja edelleen vesi on kielellä kun muistelen miltä tää maistu, joten
ajattelin että ehkäpä jaan tämänkin reseptin tänne! Todella helppo ja maistuva ruoka kyseessä, riittää
monelle syöjälle ja vatsa täyttyy. Vuokaan täytteeksi tarvitset:

2 pakettia pekonia
750g jauhelihaa (vähempikin riittää, tosta jäi vähän yli mikä ei mahtunut vuokaan)
juustoraastetta
sipulia

Tee jauhlihasta normaaliin lihapulla/pihvi tyyliin jauhelihataikina ja mausta se oman maun 
mukaan. Asettele pekonit vuokaan niin, että ne lähtevät vuoan keski osasta ja jäävät 
roikkumaan vähän vuoan ylitse. Taputtele jauhelihataikina pekoneiden päälle. 
Lisää juustoraaste ja pilkottu sipuli, jonka jälkeen nosta reunojen yli lepäävät pekonit koko kauneuden päälle. Paista 220 asteisessa uunissa n. 45 min

-Milla



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti